Facebook

Beoordelingen van Mados Tacos Apeldoorn

Recente recensies van Mados Tacos Apeldoorn

5 sterren na 111 reviews

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten.. ook snel bezorgd.. miste alleen 2 sauzen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Had dit nog nooit gegeten. Maar was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar. Smaak was goed en goeie verse ingrediënten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke taco en Tortillachips, ook de smaak van de salsa was lekker, al mistte ik daarin wel de kleine stukjes tomaat voor de bite

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het minder lekker dan verwacht. Ik had meer smaak verwacht. Flauw van smaak. Jammer

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd. Eten was warm en erg lekker!!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er vers en goed uit. Erg smakelijk!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! En ook nog eerder bezorgd dan verwacht!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Na een dagje met veel te veel lunchen (Sinterklaas) hier besteld voor een snelle hap. Super goede service (quesedilla kon makkelijk aangepast worden) en heerlijk eten. Porties zijn klein, maar dat wisten we en was juist de bedoeling. Sauzen zijn heerlijk, vulling was goed en precies genoeg. Bestellen binnenkort zeker weer!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bezorging snel (naar de andere kant van Apeldoorn).

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nacho's incl. Gehakt en kaas en de patat 2x waren koud. Dit is rechtstreeks de kliko ingegaan, zonde! De burrito's waren gelukkig overheerlijk.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurden lang en er zat geen saus bij gehad terwijl er voor betaald was

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een verkeerd huisnummer opgegeven. Foutje? bezorger aan het verkeerde adres geweest. Gebeld en onze excuses aangeboden. We kregen de bestelling opnieuw. Opnieuw geleverd, opnieuw vers bereid. Super service en super lekker!!! Thnx Mados Tacos we gaan zeker nog vaker klant zijn bij jullie.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en lekker eten

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en warm! Wat wil je nog meer? Heerlijke burrito's.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel een maaltijd binnen en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De bezorger heb ik niet gezien... Maar naar erg lang wachten kwam een lieve buurvrouw uit een flat verder aanbellen met de vraag of ik eten had besteld omdat mijn bestelling bij haar was achtergelaten (het fijne weet ik er niet van). De tacos die normaal gesproken erg lekker en warm waren, waren deze keer koud ook geleerd dat als je ze zelf opwarmt worden ze niet beter en bestel geen eten om het zelf te optewarmen. Deze service ben ik niet gewent en na deze ervaring en gebrek aan een telefoonnummer op de site ben ik bang dat ik niet snel meer zal bestellen.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en lekker van smaak. Het was echter al bijna koud. Lauw. De bezorger was vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, super service ?

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, eten was warm en bezorging top!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en was zeker niet de laatste keer. Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en goed warm/heet. Precies op de gevraagde tijd bezorgd!! Reuze bedankt!!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!! Voor het eerst laten bezorgen. Het eten was weer super lekker. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv 45 min in 30 min geleverd, fijn! Maar burrito en nacho’s niet heel warm eerder lauw en dus niet lekker. Bij nacho’s guatomole besteld van 1,95 maar niet geleverd. Erg vervelend. Derde keer hier, maar twijfel na niet leveren van producten en weer lauw over volgende keer. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer dat we hier besteld hadden. Eten is heerlijk. Jammer dat de pineapple er niet bij zat.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was weer erg goed. Helaas waren de salsa sausen er niet bij terwijl ik er extra voor betaald had. Kan gebeuren maar er is geen manier om even te bellen als er zo'n foutje gemaakt wordt.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was lekker snel en goed warm! Heerlijk gegeten zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een burito vergeten en de veggie totilla zat gehakt in, maar het smaakte heerlijk en goede porties

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Prettige afwisseling. Bereiding en brengen duurt ruim een uur. Iets om rekening mee te houden.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echte aanrader!

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Ik bestel zeker nog eens.

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het sneeuwt! Toch was de bezorger mooi op tijd en was alles nog goed warm. Elke keer weer lekker vers, deze keer nachos en burrito met Vlaamse friet op de Mados Tacos manier - lekker!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden, telefonisch de weg gewezen, maar het eten was niet meer echt warm na 20 minuten. Toch heerlijk gegeten want het zijn heerlijke burritos daar!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eerder eten hier besteld en het eten smaakt heerlijk! En voor de leuke prijs wat je betaald is de kwaliteit en hoeveelheid uitstekend. En keurig optijd.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Wel meer dan een uur wachten tot het er is.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, porties ruim genoeg en stipt op tijd bezorgd. Jammer dat er twee keer dezelfde saus bij zat terwijl er twee verschillende waren aangevinkt. Volgende keer beter.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk. Snelle bezorging. En: de maaltijd was nog goed warm. Aan te bevelen!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer snle bezorgd, goed verpakt en erg lekker! Er wordt hier bijna gevochten om de jalapeno saus en de Texas Nachos is erg goed.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Ondanks dat de rit naar de andere kant van apeldoorn het eten wat had afgekoeld hebben we ervan genoten. En het waren goede porties.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het eten was heerlijk, maar het kwam alleen koud aan waardoor je toch minder geniet.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Hier komen wij zeker terug, vooral omdat ze ook vegatarisch aanbieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging viel erg tegen, 38 later dan verwacht, geen bericht dat het langer zou duren. Bestelling was ook niet helemaal compleet en bezorgster wist weinig af van bestelling. Wel vriendelijk. Eten zelf was goed, smaakte lekker.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alleen het pittige vlees mag van mij wat pittiger maar dagboek iedereen ze persoonlijke voorkeur ;)

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed van smaak. De burrito is opzich zelf al genoeg voor de normale eter. Tacos mochten iets meer gevuld zijn maar kwa smaak waren ze top. Quesadilla vond ik nog wel het lekkerst van allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Lekker eten, alles super vers. Gerechten enorm goed gevuld. Alle gerechten goed ingepakt in folie, bij bezorging alles nog warm zelfs de friet. Bestel zeker nog een keer, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekker burrito's en het was heel snel bezorgd? :))

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel bezorgd. In de winter.. het eten was afgekoeld :( verder lekker en prijs is goed. De nachos waren erg droog, het gehakt.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en super tevreden! Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Eten echt erg lekker! :-) De bezorgers zijn ook vriendelijk.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Heerlijk, fantastisch, veel en zeer smakelijk! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goede service en betaalbaar

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker. Porties zijn goed, prijs kwaliteit ook prima, alleen mag er wat hygiënischer worden gewerkt, kwamen twee haren tegen die echt niet van ons waren.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, wel jammer dat de kaas gewoon los op de taco's zat en niet gesmolten was.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tacos waren erg koud de kaas viel gewoon uit de taco. Eerste x besteld dus mijn twijfels. Dit terwijl de rest wel op temperatuur was. Beetje jammer

Reactie van Mados Tacos:Hallo Rene, Bedankt voor het bestellen bij ons. De tacos welke je bedoelt hoort rauwe kaas erop te hebben, dat is hoe ze gemaakt worden, en kwa temperatuur, zijn ze niet bedoeld heel heet te zijn. Tijdens het bezorgen koelen ze natuurlijk ook iets af, maar kwa smaak is het wel lekker. Als u het, wat warmer wilt dan is het, het beste om binnen bij ons te eten Want tacos koelen eenmaal heel snel af.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten! Nog nooit was bezorgd eten zo lekker. En ook nog eens in een half uur thuis. Wij hebben ons adresje gevonden :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen avond voor het eerst hier iets besteld. Het was werkelijk waar heeeerlijk!’ Zeker aan te raden, ook de salsa sauzen zijn echt vers bereid. Dat proef je er zeker vanaf!!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vers, goede porties. Gekozen voor de nacho's met beef en de enchilada met beef. Bezorger netjes op afgesproken tijdstip! Voor herhaling vatbaar!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gister avond één van de duurste op de kaart genomen. Dat was de burrito bowl. Helaas weinig smaak aan. Was lekkerder geweest met klein beetje saus.

Reactie van Mados Tacos:Hi Jenny, als je saus erbij had gewilt, is er de optie om onze vers gemaakte salsa´s voor 1 euro erbij te bestellen. De burrito bowl, is altijd tot de max gevuld met al onze verse ingrediënten, alleen de salsa kunt u erbij bestellen voor extra smaak.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur wachten vind ik echt te lang. De door ons erbij bestelde (en betaalde) Guacomolesaus ontbrak. Jammer! Het eten was erg lekker daarentegen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

De Smokey-Barbacoa Quesadilla besteld en een Veggie Taco. De quessadilla was werkelijk verrukkelijk! Niet te versmaden. En ook de Taco was smakelijk. Met een Jarrito Lemon erbij had ik een lekkere maaltijd. En online bestellen verloopt soepel en de bestelling was netjes op tijd klaar. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgster die op het raam tikte om evt slapende kinderen niet wakker te maken heel attent Eten smaakvol zou iets warmer mogen. Zal zeker vaker bestellen

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en endelijk weer eens wat anders als pizza en patat. Alleen vonden wij dat het wel iets Mexicaanser gekruid mocht zijn, het was nog al flauw van smaak als je de los geleverde saus er niet over heen deed. Maar we zullen dit zeker vaker gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden diverse producten besteld om uit te proberen. Taco's waren uitstekend, de burrito's erg massief en weinig gekruid, wat de smaak niet ten goede kwam (matig). de quesadllla's waren prima.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De taco was een beetje te karig. De burrito mocht wat warmer en meer bonen in de vulling zou hem wat meer smaak hebben gegeven. De guacamole was ondermaats; ik kan jullie nog wel een recept geven voor een echt goeie... Maar de quesedilla en de nachos waren super. Dus een beetje fifty fifty.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een taco bowl, maar zag de rijst nergens! Dus het was veel gehakt met btje mais en Bonen, smaak was verder goed alleen miste echt de rijst..... wilde jullie bellen om vervolgens dit aan te geven maar helaas zijn jullie niet direct te contacten! Dus moest k afwachten op de mail om deze recensie te kunnen geven, je betaalt immers voor alle ingrediënten. Smaak was niks op aan te merken! Zou zeer zeker nog een keer bestellen maar dan wel graag met de rijst erin?

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was exact op het afgesproken tijdstip klaar. Ik had 2 burritos besteld. Ze waren lekker maar hadden alle 2 bijna geen vlees. Dit viel wel tegen. De salsa was erg lekker, de guacamole miste wat zout.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is het op een zondag vaak lang wachten. Dit viel voor ons heel erg mee. Binnen 3 kwartier was het geleverd. Lekker warm en vooral vers dit was duidelijk te proeven. De xl burrito is voldoende voor een grote eter. De nachos smaakte perfect. Wij gaan zeker hier vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en Lekker. De bestellingen was snel

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen heerlijk gegeten, en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wellicht kan het eten bij bezorging iets verser en warmer worden gehouden door de bakjes met aluminium te voeren, of andere bakjes te gebruiken. Dit zorgde voor iets slappere patat en nachos. Cijfer 8/10

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we hier hebben besteld, er is niet aangegeven hoeveel de porties zijn en dus hadden we ook redelijk wat besteld. Verder hebben we aangegeven in het opmerkingveld dat we nergens tomaat en mais bij willen maar dat zat er wel op:( En we hadden heel veel quesadillas besteld alleen op elke quesadilla zat een heleboel rode ui wat niet in de omschrijving staat. Beetje jammer, wij kunnen ze op deze manier beter zelf maken want de uitjes zijn erg overheersend.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, kwaliteit is goed! Heel blij met eindelijk een bezorgmexicaan in Apeldoorn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Blijft zeker niet bij de eerste keer!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ??

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkoow!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd, nog goed warm en erg lekker. Top!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service voor bestellen en je werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling zou arriveren. helaas was de extra guagamole niet geleverd. Taco was wel erg lekker, maar wat wenig. De Texas Nachos was de smaak erg goed, maar wat droog. Iets meer saus had wel gemogen. De uienringen waren heerlijk

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Lekker eten voor niet al teveel geld. Eindelijk een aanwinst voor Apeldoorn

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het enne gerecht was lekker maar echt koud! Ander zat weinige smaak en de kip was droog en koud

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst geprobeerd en zeker niet voor het laatst. Snel bezorgd, En ontzettend lekker eten, voor een mooi prijs, ga zo door zou ik zeggen.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima het had alleen warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mwa, niet heel tevreden. Het was op zich wel oké maar niet bijzonder en vrij duur. Ik heb bijna 6 euro betaald voor een zak gebroken taco's met sausjes. Andere nacho's met gehakt waren wel oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en de bezorging was erg snel. Het enige minpuntje was de taco; erg veel groente, heel erg weinig vlees en door de grote hoeveelheid groenten was de taco niet echt warm meer. Tevens had ie wel wat meer / beter gevuld mogen worden naar mijn idee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen standaad mexicaans eten. Erg lekker. Persoonlijk zou ik schotels op de kaart zetten met oa salade ed. Maakt t wat gevarieerder.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker! We waanden ons weer even in mexico! Grote porties en goed verpakt. Snelle bezorging ook trouwens :)

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben van t eten genoten!!!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was supersnel bezorgd door een vriendelijke meneer. De burrito had wat warmer mogen zijn en de guacamole wat minder zuur, maar de smaak was verder helemaal prima. Alles vers en smaakvol.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke quesedilla's . Stipt op tijd.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt ok maar je krijgt echt weinig voor de prijs.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

snel lekker en vriendelijk geholpen, Top dus

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna perfect, jammer dat de bezorger geen wisselgeld bij zich had, maar met een duik in mijn kleingeld pot was dat ook snel opgelost. Eten was super !!! Zeker voor herhaling vatbaar ?

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Taco restaurant in Apeldoorn! Meteen uitproberen en daar hebben we geen spijt van gehad. Het eten is super en we gaan zeker vaker bestellen. Het bezorgen duurde iets langer, maar dat kwam gewoon door drukte en is geen probleem. Het eten was gewoon goed warm.